Asistan Bildiri Yarışması’nda birincilik ve ikincilik ödülü Hacettepelilerin

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin bu yıl Antalya'da düzenlediği 44. Ulusal Kongresi'ne Üniversitemiz Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı, 17 adet sözel sunum ile katkı sağladı.

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Asistan Bildiri Yarışması'nda klinik dalda, Arş. Gör. Dr. Etkin Boynuyoğun, Prof. Dr. Figen Özgür’ün tez danışmanı olduğu  ‘’Velofaringeal Disfonksiyon Tedavisinde Uygulanan Superior Bazlı Posterior Faringeal Flebin, Flep Patensisinin, Konuşma Sonuçlarının ve Obstrüktif Uyku Apne Riskinin Değerlendirilmesi’’ adlı çalışmasıyla birincilik ödülüne layık görüldü. Arş. Gör. Dr. Ozan Kaplan ise Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek ve Doç. Dr. Mert Çalış danışmanlığında ‘’Frontal Kemik ve Sinüs Kırıklarının Yönetiminde Standart Algoritma Ne Kadar Geçerli? 125 Hastanın Uzun Dönem Sonuçlar ve Kraniometrik Ölçümler ile Değerlendirilmesi‘’ isimli çalışmasıyla ikincilik ödülünü aldı.