Danışma Kurulu Toplantısı

3 Mayıs 2023 Çarşamba günü, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran başkanlığında üniversitemiz Danışma Kurulu ile olağan bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ilk bölümünde, üniversitemizin güncel faaliyetleri ve durumu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantının ikinci bölümünde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım tarafından, ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketi sonrası üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum sonunda Danışma Kurulu üyeleri, depremden etkilenen öğrenciler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımız için verebilecekleri destekleri bildirdi.

Toplantının son bölümünde ise, Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Mine Durusu Tanrıöver, "Toplumsal Katkı Faaliyetlerinin Organizasyonu ve Faaliyetlerimiz" başlıklı bir sunum gerçekleştirerek üniversitemizin toplumla olan yararlı etkileşiminin örneklerini aktardı.