Depremzede öğrencilerimize hukuki destek

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, depremden etkilenen öğrencilerimize ve birinci derece yakınlarına depremler nedeniyle ortaya çıkan hukuki sorunları konusunda hukuki destek sağlayacak. Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri, gönüllülük esasına dayanan bu süreçte etkin bir rol üstlenerek üniversitemizin temel fonksiyonlarından olan toplumsal katkı işlevini yerine getirmeyi amaçlıyor.

Öğrencilerimiz ve birinci derecede yakınları, sorularını hacettepehukukinfo@hacettepe.edu.tr adresi üzerinden iletebilirler.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu'nun depremzedelerin hakları ile ilgili değerlendirmeleri için:
youtu.be/LKOAv4EanbM
haberturk.com/ankara-haberleri/30508286-kusurlu-muteahhitler-icin-zaman-asimi-uygulanmasin-onerisi