Doç. Dr. Volkan Işık'a En iyi Bildiri Ödülü

8.Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi, 17-19 Kasım 2022 tarihleri arasında Türkiye başta olmak üzere; Kazakistan, Kanada, Romanya, İngiltere, Yeni Zelanda, ABD, Nijerya, KKTC, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Arjantin, Pakistan, Gürcistan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas ve Bangladeş'teki 129 üniversiteden 337 akademisyenin yüz yüze/çevrim içi katılımıyla gerçekleştirildi.

215 bilimsel bildirinin sunulduğu kongrede "En İyi Bildiri" ödülüne, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Işık'ın, Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Çağlar Özdemir ile birlikte hazırladığı  "Türkiye'de Girişimcilik Destekleri ve İstihdam İlişkisi" başlıklı çalışması layık görüldü. Bu çalışmayla, Türkiye’deki girişimcilik desteklerinin istihdam artışı yönünden etkinliği ortaya koyuldu.