Federico Henríquez y Carvajal Üniversitesi ile ikili anlaşma imzalandı

UFHEC'ın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Darwin Muñoz  üniversitelerimiz arası karşılıklı mutabakat metninin imzalanması için Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serhat Ünal'ı  makamında ziyaret etti.

TÜBİTAK tarafından ERANET programı kapsamında desteklenen Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan yürütücülüğünde tamamlanan Smart Ecosystem for Learning and Inclusion (SELI) projesi kapsamında Dominik Cumhuriyeti'nden Federico Henríquez y Carvajal Üniversitesi (UFHEC) proje paydaşlarından biriydi.

Karşılıklı iş birlikleri ve iyi niyetlerin paylaşılmasının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın imzaladığı mutabakat metni (Memorandum of Understanding) ile üniversitemizin  uluslararasılaşma faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi.