Hacettepeli akademisyenler depremin etkisini tespit ediyor

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle birçok ilimizi etkileyen depremler sonrası üniversitemiz İnşaat Mühendisliği ve Geomatik Mühendisliği öğretim elemanları bölgede hasar tespit çalışmalarında yer almak üzere deprem bölgesinde görevlendirildi.

Bu kapsamda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Berna Unutmaz, Prof. Dr. Mustafa Şahmaran, Prof. Dr. Mustafa Kerem Koçkar, Prof. Dr. Serhat Küçükali, Doç. Dr. Alper Aldemir, Doç. Dr. Baki Öztürk, Doç. Dr. Mustafa Abdullah Sandıkkaya, Doç. Dr. Ufuk Şahin, Dr. Öğrt. Üyesi Burcu Güldür Erkal, Dr. Öğrt. Üyesi Elif Çiçek, araştırma görevlileri Anıl Kul, Gökhan Şahin, Hüseyin İlcan, Merve Sönmez, Öznur Kocaer, Rafet Aktepe, Sadi Cantürk, Şaban Akduman ile Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü araştırma görevlileri Engin Tunalı ve Yüksel Boz bölgede hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.