Öğrencimiz ABD’de düzenlenen bilimsel konferansta projelerini sundu

Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği lisans öğrencisi Gursel Abbas, Las Vegas, Nevada, ABD'de düzenlenen "7th International Conference on Catalysis and Chemical Engineering (CCE 2023)" konferansına katıldı.

Tek lisans öğrencisi olarak konferansa katılan Abbas, araştırma projelerini sundu ve aralarında Nobel ödüllü Richard Schrock'un da bulunduğu tanınmış profesyonellerle tanışma fırsatı buldu. Azerbaycan Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle konferansa katılan öğrencimiz, dünyanın dört bir yanından gelen profesör ve araştırmacılarla iletişim kurarak gelecekteki iş birliklerini geliştirmek için önemli bir adım attı.

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Yüksel Orhan ve Wroclaw University of Science and Technology'den Prof. Dr. Ewelina Ksepko ile birlikte çalışan Gursel Abbas, araştırma becerileri ile kataliz ve kimya mühendisliği alanındaki derin anlayışını sergileyerek ABD’deki bu konferansta üniversitemizi temsil etti.