Prof. Dr. Fani Bozkurt’a Ürdün Sağlık Bakanı’ndan plaket

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Fani Bozkurt’a, Amman-Ürdün'de yapılan “The 15th Asia Oceania Congress of Nuclear Medicine and Biology (AOCNMB) & the 4th Annual Conference Jordanian Society of Nuclear Medicine (JOSNM)” isimli kongrede, Ürdün Sağlık Bakanı tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Nükleer Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten üniversitemiz Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Fani Bozkurt, 5-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen "The 15th Asia Oceania Congress of Nuclear Medicine and Biology (AOCNMB) & the 4th Annual Conference Jordanian Society of Nuclear Medicine (JOSNM)” isimli bilimsel kongreye Türkiye'den tek davetli konuşmacı olarak katıldı.

Uluslararası kongrede Prof. Dr. Bozkurt'a, AOCNMB ve kongre başkanı Prof. Akram Al-Ibraheem ve Ürdün Sağlık Bakanı Firas Al-Hawari tarafından plaket takdim edildi.