Prof. Dr. Murat Fani Bozkurt, Türkiye Nükleer Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı oldu

26-30 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 35. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi’nde yapılan seçimli genel kurul sonucunda, üniversitemiz Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Fani Bozkurt, Türkiye Nükleer Tıp Derneği (TNTD) Yönetim Kurulu Başkanlık görevine seçildi.

Prof. Dr. Bozkurt, TNTD Yönetim Kurulu’na ilk olarak 2014 yılında üye olarak seçilmiş olup; 2021 yılına kadar saymanlık görevinde bulundu. 2021-2023 yıllarında TNTD Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreter olarak hizmet veren Prof. Dr. Bozkurt, Türkiye'de Nükleer Tıbbın 50. Yıl dönümünün ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünün kutlandığı 2023 yılında ise TNTD Başkanlık görevini üstlendi.