YÖK'ten Hacettepe'ye Turuncu Bayrak ödülü

YÖK Engelsiz Üniversite Ödüllerinde bu yıl,  56 üniversite toplam 295 bayrak almaya hak kazandı. Bu bayraklardan 152’si mekanda erişilebilirliğe verilen turuncu bayrak, 92’si eğitimde erişilebilirliğe verilen yeşil bayrak ve 51’i de sosyo-kültürel faaliyetlerde erişilebilirliğe verilen mavi bayrak oldu.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlük, Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Beytepe Kütüphanesi ve Kültür Merkezi mekanda erişim konusunda turuncu bayrak ödüllerini almaya hak kazandı. YÖK tarafından verilen Turuncu Bayrak ödülleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran tarafından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Demiryürek’e, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu’ya, Genel Sekreter Doç. Dr. Oytun Canyaş’a  ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Onur Altuntaş’a takdim edildi.