Hacettepe ailesinin en yeni üyelerinin ilk ders heyecanı

Ülkemizin en yüksek katılımllı dersi olan UNİ 101 Üniversite Yaşamına Giriş Dersi Açılış Töreni 8400 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2022 - 2023 öğretim yılında üniversitemize yerleşen öğrencilerin, üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak için tasarlanan UNİ 101 açılış töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın Ulucan'ın konuşmalarının ardından Prof. Dr. Mehmet Akif Topçuoğlu tarafından "Nöroloji ve Film Endüstrisi" başlıklı ilk ders verildi.

Üniversitemiz Senfoni Orkestrası konseri, DJ performansları, dans ve spor gösterilerinin yanı sıra 154 öğrenci topluluğu açtıkları stantlarla yeni öğrencilerimize hoşgeldin dedi.

26 Eylül Pazartesi günü başlayan Üniversite Yaşamına Giriş Dersi hafta boyunca gerçekleştirelecek katılımlı söyleşiler, bölüm tanıtımları ve kampüs turları ile devam edecek.