Hacettepe Kahve Bahane hizmete açıldı

Üniversitemiz logolu ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği, öğrencilerimizin, mezunlarımızın, personelimizin sosyalleşebileceği, Üniversitemizin kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olan Hacettepe Kahve Bahane hizmete açıldı.

Hacettepe Üniversitesi logolu ürün satışının gerçekleştirileceği ve üniversitemiz öğrencileri ile personelinin sosyalleşebileceği “Hacettepe Kahve Bahane” adlı mekân Beytepe Yerleşkesinde hizmete açıldı. 
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Sosyal Tesis ve İşletmeler Müdürlüğüne bağlı olarak açılan ve Beytepe Öğrenci Yemekhanesi karşısında yer alan Hacettepe Kahve Bahane, öğrencilerimize ve personelimize uygun fiyatla ve kaliteli ürünlerle hizmet sunmayı hedefliyor.

29 Nisan’da açılışı gerçekleştirilen Hacettepe Kahve Bahane’nin açılış törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Serper, Prof. Dr. Serhat Ünal, Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Oytun Canyaş, Üniversite Yönetim Kurulu üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, üniversitemizin kurumsal kimliğini yansıtacak ve öğrenci, mezun, akademik ve idari personel olmak üzere tüm mensuplarımızın kurumsal aidiyetlerini temsil edecek logolu ürünlerle buluşturulmamasının önemli bir eksiklik olduğunu, Hacettepe Kahve Bahane ile hem mensuplarımızın sosyalleşebileceği bir mekânın oluşturulduğunu hem de kurumsal kimliğimizi yansıtacak ürünlerin satışının da sağlanacağını ifade etti. Ayrıca önümüzdeki aylarda benzer bir mekânın Sıhhiye Yerleşkesinde de hizmete açılacağı bilgisini paylaştı.
Hacettepe Kahve Bahane’de satışa sunulan logolu ürünlerin tasarımları Prof. Dr. Ahmet Serper, üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Öğretim Görevlisi Atıl Albayrak, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencimiz Berra Urhan ve İşletme Bölümü öğrencimiz Birsu Köymen’in katkıları ile hazırlandı. Tadilat ve dekorasyon süreci üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan Hacettepe Kahve Bahane’nin, tabela ve diğer görsel tasarımlarını ise üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadire Şule Atılgan tarafından yapıldı.

Hacettepe Kahve Bahane’de logolu tekstil ve aksesuar ürünlerinin yanı sıra, kahve ve çay çeşitleri ile kek, kurabiye, tatlı gibi ürünler de satışa sunulacak. Daha sonraki tarihlerde daha geniş ürün yelpazesi ile online satış mağazası’nın da aktif hale getirilmesi planlanmaktadır.