Hacettepe yanında...

Hacettepe Üniversitesi olarak maddi imkânları sınırlı öğrencilerimiz için ihtiyaçları doğrultusunda imkânlar sunarak, eğitimlerine destek sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz Hacettepe Yanında projesi hayata geçirildi. Proje ile mezunlarımız, çalışanlarımız, Hacettepe Üniversitesi ile gönül bağı olan destekçiler ve diğer kurum, kuruluşlar tarafından öğrencilerimize maddi destek sağlanması amaçlanıyor.

Proje web sayfası yanında.hacettepe.edu.tr,

  • Mevzuat kapsamında üniversitemiz tarafından verilen beslenme ve barınma desteklerinin yürütüldüğü,
  • Öğrencilerimize maddi destek vermek isteyen mezunlarımız, üniversitemiz ile gönül bağı olan diğer kişi ve kurum, kuruluşlar, akademik ve idari personelimiz ile maddi destek talebi olan öğrencilerimizin buluştuğu, 

yer olacaktır. 

Hacettepe Yanında sisteminde Maddi Destek Vermek İsteyenler; 
barınma, beslenme, teknoloji ve/veya nakdi destek seçeneklerinden birini ya da birden fazlasını seçerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olabilirsiniz. Bunun için sistem üzerinden destek vermek istediğiniz paketleri seçerek Destekçi olarak kayıt olduktan sonra, talebiniz değerlendirilerek, destek olmak istediğiniz paket ile ilgili ihtiyaç sahipleri ile eşleştirilmeniz sağlanacaktır.

Hacettepe Yanında sisteminden Maddi Destek Almak İsteyenler;
barınma, beslenme, teknoloji ve/veya nakdi destek talebine yönelik olarak hacettepe.edu.tr uzantılı epostanız ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak Maddi Destek Talep Formunu doldurmanız ve ilgili belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Talebiniz değerlendirilerek, imkânlar dâhilinde talep ettiğiniz desteğin karşılanmasına çalışılacak veya zaman içerisinde oluşacak yeni imkânlar için kaydınız aktif tutulacaktır.