STL Güz Dönemi etkinlikleri başlıyor

Üniversitemiz Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi (STL), 2023-2024 Bahar dönemini 92 etkinlikte 325 öğretim elemanı ve 2 bin 700 öğrenciyle tamamladı. 

STL Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Demiraslan Çevik, STL Güz Dönemi etkinliklerine ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"Bu dönemin öne çıkan etkinliklerinden biri, üniversitemizde göreve yeni başlayan 92 araştırma görevlisiyle gerçekleştirdiğimiz Akademik Oryantasyon programıydı. Ayrıca, yenilikçi hibrit formatta güncellediğimiz Ders Tasarım Atölyesi’nin pilot çalışmasını Psikoloji Bölümü ile başarıyla hayata geçirdik.
Bahar döneminin enerjisini yanımıza alarak, hiç hız kesmeden Güz dönemine güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi, 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde öğretim elemanları ve öğrencilerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Merkez bünyesinde 8 farklı program altında 95 etkinlik katılımcılarını bekliyor. Bu dönem, yapay zekanın eğitimdeki hızla artan etkisine odaklanırken, tematik ders tasarım atölyelerimizle güncel ve yenilikçi öğretim yaklaşımlarını tanıtacak, ders süreçlerinde kullanılabilecek pratik çözümler sunacağız.
Merak ettiğiniz tüm programlar ve etkinlikler için “http://stl.hacettepe.edu.tr” adresini ziyaret ederek hemen kayıt olabilirsiniz.”