Üniversitemiz tarafından sunulan projeye TÜBİTAK 1004 desteği

TÜBİTAK 1004 – Yüksek Teknoloji Platformları Desteği çerçevesinde duyurulan 2021 yılı çağrısı sonrasında desteklenmesine karar verilen 12 araştırma programının tanıtım töreni 30 Nisan 2023 tarihinde, TEKNOFEST-İstanbul etkinliği kapsamında Atatürk Havalimanında gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, TÜBİTAK 1004 Programı kapsamında desteklenmeye layık görülen Hacettepe Üniversitesinin “Sağlıklı Yaşam İçin Yeni Nesil Biyomalzeme Teknolojileri Araştırma Ağı Platformu” başlıklı projesinin imza töreni gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ve araştırma programında yer alan 8 kurum ve kuruluşun yöneticileri ile program yürütücüleri katıldı.

“Sağlıklı Yaşam İçin Yeni Nesil Biyomalzeme Teknolojileri Araştırma Ağı” projesinde görev alan öğretim üyelerimizi ve proje başvuru sürecinde emeği geçen öğretim elemanlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Proje detayları ve projede görev alan öğretim elemanlarımız için (Proje bilgileri) tıklayınız.