Doç. Dr. Göksel Güven Erasmus Üniversitesi'nden PhD diploması aldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göksel Güven, Erasmus Üniversitesinde (Rotterdam, Hollanda) PhD ünvanı almaya hak kazandı.

Erasmus Üniversitesi Yoğun Bakım Ana Bilim Dalı, Kardiyoloji Ana Bilim Dalı ve Deneysel Yoğun Bakım Bilim Dalı'nda görev yapan ve kritik hastanın mikrodolaşımı, doku perfüzyonu ve oksijenlenmesi, kardiyorenal sendrom alanında araştırmalar yürüten Doç. Dr. Güven; prestijli dergilerde yayınlanmış 12 adet araştırma makalesi, yazdığı 336 sayfa ve 16 bölümden oluşan "Microcirculatory alterations in critically ill patients and the effect of venous congestion on kidney function" isimli kitabı ile 5 Eylül 2024 tarihinde alanında otör kabul edilen jüri üyeleri tarafınca tez savunması başarılı bulunarak PhD ünvanına layık görüldü.