Dr. Seyhan Türk'e "Türk Biyokimya Derneği- Prof. Dr. Nazmi Özer Bilim" Ödülü

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Seyhan Türk'ün birinci isim olduğu "Renin angiotensin system genes are biomarkers for personalized treatment of acute myeloid leukemia with Doxorubicin as well as etoposide" başlıklı çalışma, “Türk Biyokimya Derneği- Prof. Dr. Nazmi Özer Bilim Ödülü 2020” üçüncülük ödülünü almıştır. Çalışma, PlosOne dergisinde ve Seyhan Türk (H.Ü. Eczacılık F.), Can Türk, Muhammad Waqas Akbar, Barış Küçükkaraduman, Murat İşbilen, Seçil Demirkol Canlı, Ümit Yavuz Malkan, Müfide Okay, Gülberk Uçar (H.Ü. Eczacılık F.), Nilgün Sayınalp (H.Ü. Tıp F.), İbrahim Celalettin Haznedaroğlu (H.Ü. Tıp F.), Ali Osmay Gure yazar sırası ile bu yıl yayınlanmıştır. Ödül, çalışmanın birinci ismine verilmektedir.