European Network of Physiotherapy in Higher Education Ödülü

Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi Pelvik Sağlık & Kadın Sağlığı’nda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Ünitesi ve Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı iş birliğiyle gerçekleştirilen, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Temel Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programında Doç. Dr. Serap ÖZGÜL’ün danışmanlığında araştırma görevlisi Uzm. Fzt. Ege Nur ATABEY GERLEGİZ tarafından yürütülen “Comparing the Efficacy of Different Conservative Treatment Protocols in Individuals with Urinary Incontinence Symptoms After Prostatectomy” isimli yüksek lisans tez çalışması 15-17 Eylül 2022 tarihleri arasında Portekiz’in Famalicão şehrinde düzenlenen 170 enstitü üyeliğinin yer aldığı “ENPHE 2022 Conference Master Thesis Award tez yarışmasında” ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Bu çalışma ile ENPHE konferansında ilk kez Türkiye’den bir yüksek lisans tezi ödüle layık görülmüştür.