Hacettepe’den öğrenciye destek

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı, Kısmi Zamanlı Çalışma Programı kapsamında çalışabilecek öğrenci sayısını iki katına çıkardı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde Kısmi Zamanlı Çalışma Programı kapsamında çalıştırılacak öğrenci sayısı iki katına çıkarılarak daha fazla öğrencinin bu haktan faydalanması sağlandı.

Kısmi zamanlı çalışma desteğine başvurmak isteyen öğrenciler, kontenjan listesinde yer alan; başvuru yapılabilecek birimler, kontenjanlar ve işin niteliği gibi özellikleri dikkate alarak çalışmak istedikleri birimi tespit edebilecekler.

Başvurular, 11 Ekim 2022 – 21 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve gerekli evraklara aşağıdaki uzantıdan ulaşılabilecek.

http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/bidbnew/post.php?id=58306&title=kismi-zamanli-calisma-basvurlari-hk

Bu destekten faydalanmak isteyen öğrenciler, uzantıda yer alan Ek-2 Başvuru Formunu, Ek-3 ya da Ek-4’ten kendisi için uygun olan formu ve Ek-1’de yer alan diğer evrakları belirlenen süreler içerisinde, başvurmak istedikleri birimlere bizzat teslim ederek başvurularını tamamlayabilecek.
Oluşturulan komisyonlar tarafından incelenen başvurular karara bağlandığında ise, belirlenen öğrenciler ilgili birimlerde çalışmaya başlayacak.