"Hayat İyi Yaşam Merkezi"ne Jüri Özel Ödülü

Üniversitemiz ve Hayat Holding iş birliğiyle Malatya Samanköy'de kurulan ve Türkiye'nin en büyük konteyner yerleşkesi olarak hizmet veren “Hayat İyi Yaşam Merkezi”, Toplumsal Yatırım ve Sürdürülebilirlik İletişimi kategorisinde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği tarafından 5 Mart’ta İstanbul'da gerçekleştirilen 15. Kurumsal Sorumluluk Zirvesi'nde bu ödüle layık görülen “Hayat İyi Yaşam Merkezi”, 30 Ekim 2023'ten bu yana binlerce depremzede vatandaşa sağlık, psikolojik ve sosyal alanlarda destek sağlayarak hayata bağlanmalarına yardımcı oluyor.

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen; akademi, kamu ve sanayi iş birliğiyle gerçekleştirilen bu projenin başarısı, toplumsal katkı ve özveri ile yürütülen faaliyetlerin bir sonucu olarak değerlendiriliyor.