HÜKAT kalite kültürünü yaygınlaştırmaya devam ediyor

Üniversitemiz Kalite Araştırma Topluluğu (HÜKAT), kalite kültürünü yaygınlaştırmaya ve üniversitemizin niteliğini geliştirmeye devam ediyor.

HÜKAT, Türkiye’de ilk defa “European Students’ Union (ESU) ile Avrupa’da Kalite Güvencesi” hakkında webinar’a ev sahipliği yapmanın yanı sıra Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile iş birliği çalışmaları düzenliyor.

ESU’da Kalite Güvencesi Uzman Havuzu, Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu Üyesi, SABAK, FEDEK gibi program akreditasyonu kuruluşlarında temsiliyet gösteren dinamik yönetim kurulu ile 2023-2024 akademik yılında güzel projeler ve etkinlikler üretmeye devam ediyor.

Topluluk ile ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak ve üyelik için topluluğun Instagram hesabını (@hacettepekalitetoplulugu) takip edebilirsiniz.