Hukuk Fakültesi takımına birincilik ödülü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) öğrencilerinin kurmuş olduğu Hukuk Adalet ve Sosyal Araştırma Topluluğu (HASAT) tarafından düzenlenen 3. Farazi Dava Yarışması’nın final yarışmasında, üniversitemiz Hukuk Fakültesini; Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Dila Okyar koçluğunda 3. sınıf öğrencileri Esra Sedef Kök, Pelin Gezer, Semiha Sevinç ve Zeynep Töngel temsil etti.

AHBVÜ Hukuk Fakültesi Ticaret Kürsüsü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özadamar, Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Üyesi Döndü Deniz Bilir ve Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 21. Hukuk Dairesi Başkanı Yusuf Şahin'den oluşan jüri önünde gerçekleştirilen sözlü duruşmada yarışan fakültemiz takımı, birincilik ödülüne layık görüldü.