Öğrenci Bilgi Sistemi mobil uygulaması kullanıma sunuldu

Üniversitemiz öğrenci ve akademisyenlerinin bilgi sistemini verimli kullanabilmeleri ve zamandan tasarruf kazanabilmelerine olanak sağlayan “Proliz Mobil” uygulaması kullanıma sunuldu.

Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri bulunan bu uygulama ile öğrenciler; akademik takvime, hazırlık bilgilerine, bildirimlere, harç bilgilerine, aldıkları derslere, ders programına, sınav takvimine, sınav notlarına, devamsızlık durumlarına, müfredat bilgilerine, transkript ve kişisel bilgilerine kolayca ulaşabilecek.

Akademisyenler ise; ofis saatlerine, verilen derslere, ders programına, sınav takvimine, anlık mesaj ve bildirimlere, danışmanlık yaptıkları öğrencilere ve kişisel bilgilerine kolayca ulaşabilme imkanı bulacak.
Tüm akıllı telefon ve mobil cihazlarda kullanılabilen “Proliz Mobil” uygulaması, uygulama marketlerinden indirilebilir.