STL etkinlikleri 75 oturumla başlıyor

Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi (STL), 2023-2024 Öğretim Yılı Güz döneminde öğretim elemanları ve öğrencilerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Merkez bünyesinde 8 farklı program altında 75 etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Sürdürülebilir Öğretme ve Öğrenme Merkezi, üniversitemizdeki öğretim elemanlarının öğretim süreçlerine destek vermek, akademik ve kişisel gelişimlerine ışık tutmak, öğrenme ortamlarının yenilikçi uygulamalarla geliştirilmesi ve öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla kuruldu.

Bu amaç doğrultusunda merkezin kuruluşundan bugüne kadar düzenlediği 8 ayrı program ve 80’den fazla seminer ile 1400’e yakın öğretim elemanına ve 6200’e yakın lisans ve yüksek lisans öğrencisine ulaşıldı. Bunun yanı sıra, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve TED Üniversitesinde bulunan öğretme ve öğrenme merkezleri ile birlikte ortak çalışmalar da yürütülüyor.

Güncel programlar hakkında detaylı bilgi almak ve etkinliklere kayıt olmak için “http://stl.hacettepe.edu.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz.