TÜSEB’in yeni başkanı Prof. Dr. Hakan Eroğlu oldu

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Teknolojisi Bölümü, Farmasotik Teknoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Eroğlu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının (TÜSEB) yeni başkanı oldu.
TÜSEB’in İstanbul Koşuyolu yerleşkesinde düzenlenen bir törenle başkanlık görevine layık görülen Prof. Dr. Hakan Eroğlu, “Öncelikle bu onurlu görevi Prof. Dr. Erhan Akdoğan’dan devralıyor olmak benim için ayrı bir onur. Çünkü tüm TÜSEB Yönetimi’nin pandemi dönemindeki yadsınamaz emekleri ve inanılmaz gayretleriyle TURKOVAC aşımız gibi yeni inovatif ürünler ülkemize kazandırılmıştır” diye konuştu.
TÜSEB'nin inovatif ürünlerle ülkeye katkı sağladığını belirterek, kurumsal kültür ve ekip çalışmasının önemine değinen Prof. Dr. Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Sizlerin oluşturduğu Ar-Ge ekosistemi ve inovasyon liderliğini bizler de daha da ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Bu zorlu görevi ifa ederken en büyük gücümüz şüphesiz ki siz değerli ekibimizdir. Oturtulmuş olan bu kurumsal kültürü başarılı bir şekilde bizden sonra göreve gelecek yeni ekip üyelerine aktarmayı temenni ediyor, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”