Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı'na Akreditasyon

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı, Türk Tabibler Birliği (TTB) tarafından yetkilendirilen Türkiye Nükleer Tıp Yeterlik Kurulu Program Değerlendirme (Akreditasyon) Komisyonu tarafından yapılan ziyaret ve değerlendirmeler sonucunda, Nükleer Tıp uzmanlık eğitimi için gerekli koşulları sağlayarak  "Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik (Akreditasyon)" belgesini almaya hak kazandı.

Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı'nın kazandığı bu yeterlik belgesi, 8-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen  36. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi ödül oturumunda, Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Elgin Özkan tarafından üniversitemiz Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Fani Bozkurt'a takdim edildi.