Prof. Dr. Yasemin Saygı’nın projesine TÜBİTAK 4004 desteği

Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Biyoçeşitlilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUBİOM) Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Saygı’nın yürütücülüğündeki “Biyosfer Yolcusunun Doğa ve Müze günlüğü” isimli proje, TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

“TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı” kapsamında 2023 yılı 2. Dönemi için sunulan 630 projeden 125’inin desteklenmesine karar verildi. Bu kapsamda üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Biyoçeşitlilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUBİOM) Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Saygı’nın yürütücülüğündeki “Biyosfer Yolcusunun Doğa ve Müze günlüğü” isimli proje, TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı. 

Proje kapsamında Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek etkinliklerde, lise ve dengi okullardan toplam 50 öğrenciyle; Biyosfer Müze, Beytepe Kampüsü ve Ankara’nın bazı ilçelerinde Biyoçeşitlilik, Doğa ve Müze eğitimleri yapılacak.