3 öğretim üyemize BAGEP 2024 Ödülü

Bilim Akademisi tarafından 2013 yılında başlatılan ve kamu fonları yerine toplum desteğiyle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP'in 2024 yılı sonuçları açıklandı.

Hacettepe Üniversitesinden 3 öğretim üyemiz BAGEP 2024 Ödülü almaya hak kazandı. BAGEP 2024 çerçevesinde; üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göksel Güven, Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeşeren Saylan İnci ve Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Taşkın ödüle layık görüldü.

Üstün başarılı genç bilim insanlarına verilen ve 2 yıl araştırma desteğini de içeren bu ödüle, ilk kez 2016 yılında olmak üzere bugüne kadar Hacettepeli 16 genç akademisyen layık görüldü.