Cumhuriyetimizin 100. Yılı teması ile Hacettepe Kariyer Fuarı

Hacettepe Kariyer Fuarı’23 “Cumhuriyetimizin 100.Yılı” teması ile başarılı bir şekilde tamamlandı. Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve 6 öğrenci topluluğunun katkılarıyla bu yıl 4-5 Mayıs tarihlerinde 12.si düzenlenen Hacettepe Kariyer Fuarı’na, başta Hacettepe olmak üzere Ankara ve çevre illerdeki birçok üniversiteden katılım sağlandı. Öğrencilerin donanımlarını artırmayı amaçlayan fuarda, tüm imkanlar ücretsiz sunuldu.

9 binden fazla öğrenci ve 152 firma bu etkinliğe katıldı. Öğrencilerden alınan dönüşlere göre memnuniyet oranı 8.5/10 olarak belirlendi. Etkinlikte çeşitli workshoplar, mülakat simülasyonları, üst düzey firmaların CEO'larını ağırladığımız ana salon oturumları ve savunma sanayii paneli gerçekleştirildi. Bu yıl "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" temasıyla gerçekleştirilen, şirketlerle öğrencileri buluşturan Hacettepe Kariyer Fuarı'23 toplamda 2 gün sürdü ve büyük ilgi topladı.

Hacettepe Kariyer Fuarı'24 için çalışmalar şimdiden başladı.