TÜBİTAK Başkanı, 1004 Projesi kapsamında üniversitemizi ziyaret etti

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Araştırma Destek Programları (ARDEB) Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Arıcı ve beraberindeki heyet, 1004 Projesi kapsamında üniversitemiz Biyomühendislik Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhat Ünal ve araştırmacılarımızın yer aldığı toplantıda Proje Yöneticisi Prof. Dr. Halil Murat Aydın, 1004 platformunun yapısı ve devam etmekte olan çalışmalar hakkında bilgi veren bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı kapsamında Biyomühendislik UAM Laboratuvarlarında yapılan çalışmalar proje yürütücüleri Prof. Dr. Halil Murat Aydın ve Prof. Dr. Memed Duman tarafından TÜBİTAK heyeti ile paylaşıldı.