Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Türkmeneli TV'de

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Türkmeneli TV de program yapımcısı ve ​ayni zamanda eğitim uzmanı Seçkin Akyün'ün  "Eğitim Varsa Gelecek Var" isimli programına katıldı.

Programda,  Akyüz'ün Üniversitemiz hakkında sorularını yanıtlayan Prof.  Dr. Mehmet Cahit Güran, üniversitemizin kuruluş amacı, önemi ve misyonu, akademik birimleri, üniversite tercihleri, Türk Dünyası ve Akraba Topluluklardan gelen öğrenci taleplerinin yanı sıra; üniversitemizde öğrenim gören Irak Türklerinin mevcut durumu ve talepleri ile üniversitemizin ileriye yönelik plan ve projeleri  hakkında bilgiler paylaştı.

Rektörümüzün katıldığı "Eğitim Varsa Gelecek Var" isimli programın yayını, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da  Türkmeneli TV de yayınlandı.