TR
EN
ANA SAYFA
HABERLER
İLETİŞİM
HABER YAYINLAMA
Haberler
> Gıda Mühendisliği Bölümü
Arş. Gör. Naz Erdem'e Avrupa Lezzet Araştırma Programı'ndan burs
NAZ ERDEM / 23.01.2024
Gıda Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Naz Erdem, Avrupa Lezzet Araştırma Programı'ndan Doktorada İlk Y...
Devamı
Dr. Neslihan Taş’a Genç Kariyer Madalyası
NESLİHAN TAŞ / 15.01.2024
Gıda Mühendisliği Bölümü FoQuS Araştırma Grubu’ndan Dr. Neslihan Taş, İngiltere RSC Food Group taraf...
Devamı
Prof. Dr. Vural Gökmen TÜBİTAK’ın sorularını yanıtladı
admin / 05.04.2023
Gıda Mühendisliği alanında yaptığı çalışmalarla TÜBİTAK Bilim Ödülü'ne layık görülen üniversitemiz ...
Devamı
İki öğretim üyemize TÜBİTAK Bilim Ödülü
admin / 28.12.2022
TÜBİTAK ödülleri kapsamında, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Vural Gökmen ve Prof. Dr. Fatih Özaltın'...
Devamı
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Shape D-Future yarışmasındaki başarısı
EZGİ DOĞAN CÖMERT / 22.12.2022
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Shape D-Future proje yarışmasından birincilik ve ikincilik ödü...
Devamı
FoQuS Araştırma Grubu'na uluslararası ödüller
admin / 24.10.2022
ISNFF'nin gerçekleştirdiği konferans kapsamında genç araştırmacılar için düzenlenen Flash Talks yar...
Devamı